Välkommen till vår nya webbplats!

Varmt välkommen till Nationella vårdkompetensrådets nylanserade webbplats. Här kan du följa rådets arbete och ta del av kunskapsunderlag.
Kvinna som tittar på läsplatta

På webbplatsen vill vi synliggöra rådets arbete och uppdrag med kompetensförsörjningen i hälso- och sjukvården, både vad gäller samverkan med berörda aktörer och kunskapsunderlag om kompetensförsörjning.

Om rådet

Under fliken Om rådet har vi samlat information om rådet och rådets verksamhet. Där kan du bland annat läsa om rådets ledamöter och se protokoll från rådets möten.

Samverkan

Nationella vårdkompetensrådet har i uppdrag att åstadkomma samverkan mellan de aktörer som på olika sätt ansvarar eller är centrala för hälso- och sjukvårdens kompetensförsörjning. Under fliken Samverkan hittar du information om hur rådet arbetar med samverkan både på nationell och regional nivå.

Kunskapsunderlag

Nationella vårdkompetensrådet ska främja en kunskapsbaserad kompetensförsörjning i hälso- och sjukvården. Under fliken Kunskapsunderlag samlar vi fakta- och kunskapsunderlag som kan utgöra underlag för vidare analyser och bedömningar.

Aktuellt

Under fliken Aktuellt hittar du nyheter från Nationella vårdkomptensrådet. De kan till exempel handla om nya kunskapsunderlag eller evenemang som rådet arrangerar. Här finns även ett kalendarium och du kan anmäla dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev.

Har du åsikter?

Om du har åsikter om webbplatsen och vill komma i kontakt med oss går det bra att mejla oss.

Kontakt

Nationella vårdkompetensrådet