Om webbplatsen

Nationella vårdkompetensrådet är ett rådgivande organ som ska bidra till en god planering av vårdens kompetensförsörjning. På webbplatsen kan du läsa om rådets verksamhet och ta del av kunskapsunderlag. Här hittar du information om webbplatsen, tillgänglighet, kakor med mera.

Om innehållet

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd.

Länkningspolicy

Länka gärna till socialstyrelsen.se men tänk på att inte använda vår logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad. Länka alltid så att vår webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Användbarhet

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. Om du stöter på några problem vill vi gärna att du uppmärksammar oss på det genom att mejla via länken nedan.

Behandling av personuppgifter

Nationella vårdkompetensrådet är en webbplats med Socialstyrelsen som ansvarig utgivare.

Socialstyrelsen behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och i vissa fall med stöd av kompletterande svensk dataskyddslagstiftning.

På Socialstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter

Om du har synpunkter

Vi vill gärna veta vad du tycker så vi kan förbättra användarupplevelsen för dig och andra som besöker vår webbplats. Du kan rapportera fel eller ge synpunkter genom att mejla till adressen nedan.

Kontakt

E-post: info@nationellavardkompetensradet.se

Senast uppdaterad:
Publicerad: