Om webbplatsen

Nationella vårdkompetensrådet är ett rådgivande organ som ska bidra till en god planering av vårdens kompetensförsörjning. På webbplatsen kan du läsa om rådets verksamhet och ta del av kunskapsunderlag. Här hittar du information om webbplatsen, tillgänglighet, kakor med mera.

Om innehållet

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd.

Länkningspolicy

Länka gärna till socialstyrelsen.se men tänk på att inte använda vår logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad. Länka alltid så att vår webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Användbarhet

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. Om du stöter på några problem vill vi gärna att du uppmärksammar oss på det genom att mejla via länken nedan.

Behandling av personuppgifter

Nationella vårdkompetensrådet är en webbplats med Socialstyrelsen som ansvarig utgivare.

Socialstyrelsen behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och i vissa fall med stöd av kompletterande svensk dataskyddslagstiftning.

På Socialstyrelsens webbplats kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter

Dölj ditt besök

I din webbläsares inställningar finns alternativ för att radera historik, ta bort filer och tömma cache. Genom att radera historik och tömma cacheminnet undviker du att någon som använder datorn efter dig kan se vilka sidor som du har besökt. Alternativ för att ta bort filer gör att alla filer som kan ha sparats ned från webbplatsen tas bort.

Kom ihåg att alla sidor som du besöker efteråt kommer att sparas, så se till att gömma ditt besök igen om du återvänder till nationellavardkompetensradet.se.

Privat surfning

I många webbläsare är det möjligt att surfa dolt genom att öppna ett nytt fönster för privat surfning. Om du använder privat surfning behöver du inte rensa enligt ovan.

Om du har synpunkter

Vi vill gärna veta vad du tycker. Du kan rapportera fel eller ge synpunkter genom att mejla till adressen nedan.

Kontakt

E-post: info@nationellavardkompetensradet.se

Senast uppdaterad:
Publicerad: